Elimon plyn

12.08.2012 21:37

Svěží energie od Elimonu nadchne rozmanitostí slev a bonusů. Cena plynu a cena elektřiny při odběru obou energií zároveň znamená nulový stálý poplatek. Dodavatelé elektřiny a dodavatelé plynu většinou na zákaznících šetří. Elimonu můžete přivést celou rozvětvenou rodinu, všechny známé a kolegy a dostanete odměnu 300 Kč. Každý měsíc deset zákazníků a máte odběr plynu a elektřiny zdarma.

Porovnání ceny plynu

Dodavatelé plynu mají svoje ceny a Elimon svoje slevy. Garance nižší ceny než dominantní dodavatel je samozřejmostí nabídky. Nižší je také cena plynu m3 a ze srovnání cen plynu vychází Elimon nejlépe. Bez měsíčních poplatků, které činí 42 Kč za měsíc se ročně ušetří přes 500 Kč.

Srovnání ceny elektřiny

Produkt svěží energie přináší další výhody. Pro držitele invalidních průkazů je porovnání cen elektřiny ještě výhodnější. Změna dodavatele elektřiny a změna dodavatele plynu probíhá bezbolestně. Zákazník udělí plnou moc a nestará se o další administrativní úkony.

Elimen je opravdu svěží vítr ve srovnání cen plynu, srovnání cen elektřiny a podmínek pro odběr energií. Dává možnost získání bonusů a slev, které výrazně ovlivní placení nákladů. Kdo chce ušetřit a získat jedinečný produkt, zamíří ke společnosti Elimon.